Search in the ArchiVision Directory:

Loading

Kerstboom nu ook in blik, de trend van kerstmis 2009 wordt voortgezet in 2010

Hij kan uitgroeien tot dé hype van deze eindejaarsperiode: de kerstboom in blik. Het volstaat om het blikje van 7,50 euro te openenen en de aarde te begieten en enkele dagen later zou al een kleine kerstboom moeten ontkiemen. 'In het blik zitten alle nodige voedingsstoffen die het boompje nodig heeft om te groeien', volgens Thierry Moortgat, die de kerstbomen in blik in ons land verdeelt. Zo'n blikje is een ideaal Sinterklaasgeschenk, want na drie weken heeft het kind zijn eigen kerstboompje.

Dé hype van deze eindejaarsperiode:
Een kerstboom uit een blik.
Een echte spar doet er in volle grond een jaar of zes over om uit te groeien tot een voldragen kerstboom. Maar dit is eerder een desktop-model. Hij wordt hooguit 10 à 15 centimeter groot. Ideaal om uw bureau op te fleuren in deze donkere dagen. En versiering? Wel de kerstboom is net groot genoeg om er een kleine kerstbal of een halve slinger in te hangen.

Uw eigen kerstboom uit een blik. Het is weer eens wat anders. Open het blik, kap er een beetje water in en binnen enkele dagen groeit uw eigen kerstboom eruit. Dat beweert gigagadgets.be.

In het blikje zitten alle nodige voedingsstoffen die de plantjes nodig hebben om te groeien. Zolang het blik niet geopend is, kan het enkele maanden bewaard worden. Na opening moet u het water geven om binnen enkele dagen een echte kerstboom te zien groeien.

No comments:

Post a Comment

Most popular items on this website in the past week: